Deshmitë – Shiko më shumë

Deshmitë – Shiko më shumë

Zbuloni se çfarë kanë për të thënë studentët tanë për përvojat e tyre në akademinë tonë. Ne krenohemi me ndikimin pozitiv që programet tona kanë pasur në jetën dhe karrierën e tyre.Kontrolloni dëshmitë e tyre më poshtë:

Ndiq GEA

GEA Whatsapp