Kreu

Gjithçka që nuk jua mëson universiteti.

akademia GEA

4
Kurse

Eksploro gamën e gjerë të kurseve.

Trajnerët
më të aftë

Mësoni nga ekspertët më të mirë të fushës.

Programe
cilësore

Ju lejojnë të mësoni kudo, në çdo kohë.

Kurset

Në përmbajtje, ne zhvillojmë të njëjtin material trajnues. Ndryshimi i vetëm qëndron në mënyrën se si ju zgjidhni të ndiqni trajnimet tona.

Bli Online Programin
Live Zoom Meetings
Në Klasë

Lejoni që t'ju ndihmojmë.

Gjej kursin e duhur.

Përmirësimi i jetëve.

Nëpërmjet mësimit.

Filloni rrugën drejt suksesit!

Realizoni qëllimet tuaja me GEA

counter-media-01
10

Studentët të regjistruar

counter-media-02
10

Klasa të krijuara

counter-media-03
0 %

Benefitet në karrierë

counter-media-04
0

Module

Dëshmi

Shihni çfarë kanë thënë studentët tanë.

Pyetje të shpeshta

A janë këto trajnime vetëm për sipërmarrës?

Jo. Këto trajnime, sipas veçantive përkatëse janë për një gamë të gjerë profesionesh.

Cili është ndryshimi mes programeve të trajnimit?

Ne zhvillojmë trajnime të kategorizuara në këtë mënyrë:

  • Kurrikula e dedikuar 3 mujore për menaxherë & intrepreneurs
  • Kurrikula e dedikuar 5 mujore për sipërmarrës & ekzekutivë
  • Kurrikula e dedikuar 3 mujore për ekspertë imobiliarë & e-pronat
  • Kurrikula e dedikuar 5 mujore për sipërmarrës & ekzekutivë imobiliarë
Çfarë nënkuptoni me termat ‘program’ dhe ‘modul’?

Akademia GEA zhvillon edukim-trajnime multidimensionale në 2 degë:
(1) “Sipërmarrje dhe Menaxhim” dhe (2) “Ekspert imobiliar dhe e-Pronat”. Për secilën degë, ka dy programe: 3 mujore dhe 5 mujore, bazuar në nivelin e ekspertizës që secili dëshiron të përftojë.

Këto degë dhe programet e tyre janë të organizuara mbështetur në kurrikulën përkatëse, që përbëhet nga module me tema të ndryshme: moduli i financës, moduli i marketingut, moduli i transformimit dixhital e kështu me rradhë. Mundet që një modul të zgjasë (minimalisht) 2 orë, dhe (maksimalisht) 6 orë.

Ku ndryshojnë 3 kategoritë e paketave të trajnimeve që ofroni?

Në përmbajtje, ne zhvillojmë të njëjtin material trajnues. Ndryshimi i vetëm qëndron në mënyrën se si ju zgjidhni të ndiqni trajnimet tona.

(1) Në klasë: duke qenë të pranishëm fizikisht në ambjentet tona në Galerinë ETC në Tiranë
(2) Live Zoom Meetings: në lidhje të drejtpërdrejtë ndërkohë që trajnimi zhvillohet në klasat tona fizike, ku ju mund të merrni pjesë në kohë reale me pyetjet tuaja
(3) Bli Online Programin: duke zgjedhur të blini këtë paketë, ju keni mundësinë të aksesoni të gjithë materialin e kurrikulave që janë zhvilluar në kohë reale në akademinë GEA, duke iu rikthyer materialeve sipas dëshirës suaj

GEA Whatsapp