Në Klasë Courses

Të gjithë Në Klasë Kurset

Kemi gjetur 4 courses kurs të disponueshëm për ju.
Shiko

Business Master Program: Dega “Ekspert imobiliar dhe e-Pronat” për sipërmarrës & ekzekutivë imobiliarë (Kohëzgjatje 5 mujore)

82 orë
Intermediate

Ky program është krijuar për sipërmarrës imobiliarë dhe ekzekutivë të …

Business Master Program: Dega “Ekspert imobiliar dhe e-Pronat” për agjentë dhe konsulentë imobiliarë (Kohëzgjatje 3 mujore)

50 orë
Intermediate

Ky program është krijuar në mënyrë të veçantë për agjentët …

Business Master Program: Dega “Sipërmarrje dhe Menaxhim” për sipërmarrës & ekzekutivë (Kohëzgjatje 5 mujore)

82 orë
Intermediate

Ky program është krijuar për sipërmarrës dhe ekzekutivë biznesi, i …

Business Master Program: Dega “Sipërmarrje dhe Menaxhim” për menaxherë & intrepreneurs (Kohëzgjatje 3 mujore)

50 orë
Intermediate

Ky program është krijuar për të përmbushur nevojat e menaxherëve …

GEA Whatsapp