Kontakt

Kontakt

Adresa

Blvd "Bajram Curri", Galeria ETC Tiranë, Albania

Kontakt

Telefon: +355 69 334 0922
Mail: [email protected]
Mail: [email protected]

Orari i punës

Hënë - Premte: 09:00 - 18:00
Shtunë - Diel: 10:30 - 16:00

Ju lutemi, plotësoni formularin më poshtë për të na lejuar të ju njohim më mirë dhe për të kuptuar më mirë nevojat tuaja.

    GEA Whatsapp