What do I benefit from the Real Estate & E-Property Expert Education-Training
Blog

What do I benefit from the “Real Estate & E-Property Expert” Education-Training?

Përshëndetje miq të GEAs! Sa e sa herë e kemi pyetur të gjithë veten: “Po mirë, edhe çfarë do të fitoj nga ky trajnim?” sa herë na kanë propozuar një ofertë të re për të ndjekur një workshop ose seancë informuese në …

Third-Article_03
Blog

How Technology Is Changing the Face of Real Estate Investing

Great writing starts at the beginning, whether with an idea or need or purpose of social context or spark of inspiration. Whatever it is that ’causes’ the writing to begin–what’s wrought there at the beginning is kind of like a lump of …

First-Article_01-min
Blog

Why is it worth choosing the path of entrepreneurship in 2022?

Limiting the craft of writing to a single content area has altered the landscape of students’ minds in ways that are only now being revealed as math teachers are told to teach writing. Students are now used to flinging rudimentary understandings on …

real-estate-agent
Blog

Why is it worth training as a real estate agent at the GEA Academy?

Massa tempor nec feugiat nisl pretium. Egestas fringilla phasellus faucibus scelerisque eleifend donec. Porta nibh venenatis cras sed felis eget velit aliquet. Neque volutpat ac tincidunt vitae semper quis lectus. Turpis in eu mi bibendum neque egestas congue quisque. Sed elementum tempus …

Micro
Blog

Trend #3: Micro Influencers

Massa tempor nec feugiat nisl pretium. Egestas fringilla phasellus faucibus scelerisque eleifend donec. Porta nibh venenatis cras sed felis eget velit aliquet. Neque volutpat ac tincidunt vitae semper quis lectus. Turpis in eu mi bibendum neque egestas congue quisque. Sed elementum tempus …

IOT-1-1
Blog

Trend #2: IOT (Internet Of Things)

Pershendetje … sipermarres? … Akademike? Po sikur me mire, biznesmene shqiptare nderkombetare dhe miq te akademise globale te sipermarrjes? Ne akademine GEA kemi rezervuar nje hapesire te vogel per artikuj te ndryshem lidhur me sipermarrjen, keshilla mes miqsh dhe profesionistesh dhe here …

businessman-analyzing-company-financial-report-with-augmented-reality-graphics
Blog

Trend #1: No-Code Web Apps Are Becoming More and More Mainstream

Pershendetje … sipermarres? … Akademike? Po sikur me mire, biznesmene shqiptare nderkombetare dhe miq te akademise globale te sipermarrjes? Ne akademine GEA kemi rezervuar nje hapesire te vogel per artikuj te ndryshem lidhur me sipermarrjen, keshilla mes miqsh dhe profesionistesh dhe here …

coworkers-having-work-meeting-1
Blog

What do I benefit from the “Entrepreneurship & Management” Education-Training?

Përshëndetje miq të GEAs! Sa e sa herë e kemi pyetur të gjithë veten: “Po mirë, edhe çfarë do të fitoj nga ky trajnim?” sa herë na kanë propozuar një ofertë të re për të ndjekur një workshop ose seancë informuese në …

branding_cover-1
Blog

Why Are Branding And Design So Important To A Business?

Miq të GEAs! Mendoni për një çast sikur të mos ekzistonte koncepti i dizajnit; jo vetëm ai grafik dhe ilustrues, por edhe në interior dhe eksterior. Vetëm mendojeni për pak çaste. Pamje utopike, apo jo? Do të ecnit në rrugë në kërkim …

GEA Whatsapp